Què fem?

Aprenent x Educar pretén donar resposta a totes aquelles inquietuds i neguits de les persones relacionades amb l’educació que comparteixin el nostre ideari. En definitiva, compartim els nostres dubtes, ens movem i actuem.

Creus que et manca alguna cosa en la teva formació? No saps on informar-te de certs temes? No trobes la resposta a determinades preguntes? A Aprenent x Educar hi tens cabuda! Entre totes volem millorar la nostra formació i aportar tot el que puguem per millorar l’educació.

A Aprenent x Educar hi trobaràs diferents grups de treball i projectes que s’adapten a les necessitats de les persones que integren l’associació.  Cada persona pot sumar-se al grup de treball i/o projecte que més li interessi.

Alguns dels grups de treballs existents consisteixen en oferir tallers d’educació emocional, en formar part de grups de recerca o en crear una base de recursos classificada per a mestres.

Els grups de treballs i projectes estàn en continu canvi: es poden afegir, eliminar i enfocar segons els nostres interessos.

T’interessa participar? Tens alguna idea? Suma-t’hi!