Què és Aprenent x Educar?

APRENENT x EDUCAR és una associació d’alumnes, graduades, graduats i professionals que va sorgir d’una inquietud compartida d’un grup d’alumnes dels Graus d’Educació Infantil, Educació Primària i la Doble Titulació de la Universitat de Barcelona.

Aquest moviment té els següents objectius:

  • Millorar la formació de les futures i futurs mestres.
  • Crear una xarxa amb referents del món educatiu i amb altres estudiants.
  • Crear una onada de canvi que empoderi estudiants, mestres, famílies i altres membres de la comunitat educativa i que transformi l’educació.

És per aquesta raó que Aprenent x Educar és una associació de tothom que tingui inquietuds sobre l’educació, d’acord amb el nostre ideari. És un espai on resoldre els neguits de totes aquelles persones interessades en l’àmbit educatiu.  És, en definitiva, un gran moviment que engloba tots aquells projectes, formacions, activitats… que les persones associades creguin necessaris. Així doncs, entre totes i tots construïm Aprenent x Educar.

Qualsevol persona interessada en l’àmbit educatiu i que estigui d’acord amb el nostre ideari és benvinguda a l’associació d’Aprenent x Educar, i cada persona decideix quin paper pren dins d’aquesta: fer propostes, organitzar i participar en algun projecte, entre d’altres.

El futur de l’educació és nostre i esperem que puguem millorar-lo i compartir-lo juntes!