TROBADA OBERTA!

Hola a tots i a totes! Tenim el plaer de convidar-vos a la primera trobada oberta d'Aprenent x Educar! En aquesta trobada presentarem l'associació i us informarem de quina manera podeu formar part per tal de desenvolupar projectes educatius durant aquest curs. Us podeu inscriure al següent enllaç: https://goo.gl/sHNwmU Us hi esperem!

Retrat a l’Editorial Graó

Compartim amb vosaltres un retrat de la Marta Perich, una de les membres fundadores de la nostra associació, que ha publicat recentment l'Editorial Graó. Ens sentim orgulloses d'ella i agraïm que mitjans com Graó s'interessin i apostin per descobrir Aprenent x Educar. Us animem a fer-hi un cop d'ull! Podeu consultar-lo també en aquest enllaç.

Entrevista a TV3

El diumenge passat, TV3 va destinar un espai del Telenotícies vespre a parlar de l'associació Aprenent x Educar i de la formació del professorat. Ens fa molta il·lusió compartir aquest fragment amb vosaltres.   Podeu veure el Telenotícies complert en AQUEST ENLLAÇ (Aprenent x Educar entre els minuts 26:46 i 27:43). Moltes gràcies a TV3 per donar-nos … Sigue leyendo Entrevista a TV3

Entrevista a Catalunya Ràdio

El diumenge passat, Catalunya Ràdio va retransmetre una entrevista realitzada  a tres membres d’Aprenent x Educar, en la qual es va explicar l’origen i el perquè de l’associació. Ens fa molta il·lusió compartir l’entrevista amb vosaltres! Per escoltar l’entrevista sencera feu clic en AQUEST ENLLAÇ Moltes gràcies a Catalunya Ràdio per donar-nos aquesta oportunitat!

Entrevista a El diari de l’educació

Fa uns dies unes membres de l'associació Aprenent x Educar van ser entrevistades per El diari de l'educació per explicar el nostre moviment. Ens fa molta il·lusió compartir-la amb vosaltres. Podeu llegir l'entrevista completa fent clic sobre la imatge o aquest enllaç. Moltes gràcies al diari per donar-nos aquesta oportunitat! Imatge: http://diarieducacio.cat/

SUMA-T’HI!

Des d'Aprenent x Educar ens hem replantejat el sentit del col·lectiu: volem transformar-lo en una associació d'estudiants, graduats/des i professionals! Divendres 27 a les 11h al Campus Mundet ens trobarem per parlar-ne. En aquest post t'ho expliquem!