SUMA-T’HI!

moviment

Aprenent x Educar va sorgir d’un grup d’estudiants d’educació, que vam decidir que volíem fer alguna cosa més enllà de la formació universitària per tal d’esdevenir unes professionals capacitades per a donar resposta als reptes dels infants i de la societat.

Aquest curs Aprenent x Educar ha centrat les seves primeres accions en formacions sobre Alternatives a l’escola tradicional, Coeducació i gènere, Neuroeducació, i les Jornades per una Educació de Qualitat.

A través d’això, ens hem adonat que les nostres ganes de canviar l’educació són compartides: hi ha persones amb les mateixes disconformitats i energia per canviar les coses. Per aquesta raó, a partir d’ara, volem donar un nou impuls al col·lectiu d’Aprenent x Educar, transformant-lo en una associació d’estudiants, graduats/des i professionals.

PER QUÈ AQUESTA ASSOCIACIÓ?

No has pensat mai per què no hi ha cap col·lectiu que faci xarxa entre estudiants i professionals educatius? O que a la nostra formació li manca reflexió, esperit crític i pràctica? O que com trobarem la força per transformar allò que ens inquieta quan entrem al món laboral?

Mitjançant aquesta associació volem donar resposta a totes aquestes qüestions i contribuir al triple objectiu de formar-nos millor, crear xarxa entre nosaltres, i contribuir a una onada de canvi per millorar l’educació i la formació de docents.

COM HO FAREM?

Unint-nos per crear un moviment actiu que ens empoderi col·lectivament i personal, i que alhora ens permeti desenvolupar projectes conjunts per transformar l’educació.

Si creus que comparteixes aquesta voluntat de millora i de canvi, ens agradaria que et sumessis a l’associació i, conjuntament, decidíssim quines contribucions podem fer. Tot i això, tu decideixes de quina forma t’hi impliques, sigui amb petites o grans accions!

COM T’HI POTS SUMAR?

Envia’ns un correu electrònic a aprenentxeducar@gmail.com i t’informarem de tot!

Fent xarxa entre nosaltres lluitarem contra l’aïllament i ens sentirem amb la força per canviar les coses.

El futur de l’educació és nostre i esperem que puguem millorar-lo i compartir-lo juntes!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s