NEUROEDUCACIÓ: CONNECTEM? | Conversa amb David Bueno i Marta Portero

Saps què és la neurociència? I la relació que té amb l’educació? Saps com tenir-la en compte com a mestre/a? Aquest mes de març arriba “Neuroeducació: connectem?”, organitzat per Aprenent x Educar!

 

Cartell Neuroeducació

 

QUAN SERÀ?

L’esdeveniment estarà dividit en dues parts. Cada expert parlarà de temes diferents en relació amb la neuroeducació.

  • Conferència de David Bueno: dilluns 19 de març de 15h a 17h.
  • Conferència de Marta Portero: dimecres 21 de març de 10h a 12h.

Preguem puntualitat!! Us demanem que vingueu 15 minuts abans de cada conferència per tal de controlar l’aforament i l’entrada. D’aquesta manera podrem començar ben puntuals.

 

QUÈ SERÀ?

L’esdevcte estarà dividit en dos esdeveniments a càrrec de dos experts en neuroeducació: David Bueno i Marta Portero.

David Bueno és professor i investigador de la UB, especialitzat en la genètica, la neurociència i la seva relació amb el comportament humà i autor de nombrosos articles i llibres de divulgació científica; el més recent Neurociència per a educadors.

En aquest esdeveniment, David Bueno, a través de les nostres preguntes, ens resoldrà qüestions com: “Com aprenem?”, “Què busca el cervell quan vol aprendre coses noves?”, “Què cal transmetre als infants per a què no s’avorreixin?”, “Quins són els enemics i aliats de l’educació?”.

Marta Portero és llicenciada en Psicologia i doctora en Neurociències i especialista en processos d’aprenentatge i memòria. Actualment és professora del Departament de Psicobiologia i Metodologia de les Ciències de la Salut a la UAB i membre investigadora de l’Institut de Neurociències de la UAB.

En aquest esdeveniment, Marta Portero, també a través de les nostres preguntes, ens resoldrà qüestions com: “Quin paper juguen les emocions en l’aprenentatge?”, “Com han de ser l’espai i l’arquitectura de les aules per a un millor aprenentatge?” “Quins són els principis de la neuroeducació que tot educador/a ha de saber?”.

Tots dos esdeveniments tindran una durada de 2 hores: 1h i 30 minuts de preguntes prèviament pactades i 30 minuts de torn de preguntes obert al final.

El format de l’esdeveniment serà diferent aquesta vegada. Farem un format més interactiu en què vosaltres decidiu de què es parlarà! Fins al dilluns 12 de març, podeu enviar les vostres preguntes amb el hashtag #neuroeducacioaxe a qualsevol de les nostres xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram). Nosaltres en farem un buidatge i enviarem aquelles més recurrents als experts perquè les contestin a l’esdeveniment.

Per a més informació consulta el nostre esdeveniment de Facebook!

 

COM M’INSCRIC?

Per tal de poder participar gratuïtament a les conferències és IMPRESCINDIBLE inscriure’t per separat en cadascuna d’elles a través dels enllaços que trobaràs a continuació:

Conversa amb David Bueno

Conversa amb Marta Portero

 

ON SERÀ?

La conversa amb David Bueno (dilluns) serà a l’Aula Magna de l’Edifici del Teatre (davant de l’Edifici Ponent o Facultat de Psicologia).

La conversa amb Marta Portero (dimecres) serà a la Sala de Graus del 3r Pis (Edifici Migdia).

Imagen relacionada

Deixem una petita explicació sobre COM ARRIBAR-HI per a aquelles persones que no coneguin el campus.

ACCEDIR AL CAMPUS MUNDET

Transport públic: metro (L3, parada Mundet) i bus (línies 27, 60, 76 i H4).

UN COP AL CAMPUS MUNDET

Per anar a l’Edifici del Teatre t’has de dirigir a dalt de tot del campus, a l’edifici del Teatre. Hi ha un bus gratuït que fa el trajecte, però també s’hi pot anar caminant per les escales.

La parada d’autobús està a la plaça Manuel Baldrich, la primera que es troba des de l’accés principal. Has de baixar a la segona i última parada, davant de la facultat de psicologia (o edifici de Ponent).

Si puges per les escales, són les que comencen a la mateixa plaça de la parada de l’autobús.

Per anar a la sala de graus del 3r pis, has de pujar des del metro fins la plaça Manuel Baldrich (rotonda). Un cop allà has de pujar les escales que trobaràs a la dreta fins arribar a un replà on hi ha cotxes aparcats. Has de dirigir-te a l’edifici d’aquest replà, on trobaràs un punt d’informació. Des d’aquest has de pujar fins la tercera planta. Qualsevol  dubte que tinguis pots preguntar directament al punt d’informació.

A més, hi haurà cartells amb fletxes que t’indicaran com arribar des de la sortida del metro de Mundet.

Esperem que vingueu a compartir-ho amb nosaltres!!

2 comentarios en “NEUROEDUCACIÓ: CONNECTEM? | Conversa amb David Bueno i Marta Portero

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s