GÈNERE I EDUCACIÓ, AVUI: COM GESTIONAR-HO? | EduCafè

T’agrada debatre, fer propostes i aprendre sobre educació? Voldries trobar l’espai i les persones per a fer-ho?

Després de l’esdeveniment “Trenquem el silenci a les aules”, des d’Aprenent x Educar hem decidit engegar un nou projecte: els EDUCAFÈS.

[Formulari de registre per aquest EduCafè: https://goo.gl/forms/jGYiMjtzqQe5FjmC3]

educafès

PER QUÈ ELS EDUCAFÈS?

L’objectiu d’Aprenent x Educar és generar una onada de canvi que apoderi la comunitat educativa. Per això volem que els propis estudiants prenguin la iniciativa, facin xarxa i generin canvi en el seu dia a dia. Per a fer-ho, volem donar més continuïtat als temes que tractem als nostres esdeveniments. A més, creiem en l’aprenentatge entre iguals i la reflexió educativa com a motor de canvi.

QUÈ SÓN ELS EDUCAFÈS?

Els EduCafès són trobades informals obertes a tothom on la diversitat d’opinions hi té cabuda i on es debaten i proposen temes i s’arriba a conclusions.
No importa l’edat que tinguis ni els teus estudis o feina. L’educació ens afecta a tots i totes, i per això tothom està convidat a reflexionar-hi i aprendre.

QUIN OBJECTIU TENEN?

La finalitat d’aquestes trobades és, per una banda, intercanviar coneixements i inquietuds sobre temes educatius mitjançant converses informals, reflexions i propostes.
Per altra banda, tenen l’objectiu d’arribar a conclusions: crear manifestos, documents, llistats de propostes, etc. que puguin servir per a millorar l’educació.

QUIN PAPER HI TÉ APRENENT X EDUCAR?

Nosaltres volem que els EduCafès sorgeixin de les necessitats i propostes del grup. Per això, Aprenent x Educar acompanyarà el procés: facilitarà l’espai i el dia de trobada i proposarà algun tema i/o recurs que generi debat, però no tindrà cap rol directriu!
Ens encantaria que aquest projecte inspirés i generés més reflexió educativa, i que la gent es mogués per promoure canvis i actuacions.

EL PRIMER EDUCAFÈ serà el proper DIJOUS 1 DE MARÇ al BAR DE LA RESIDÈNCIA DEL CAMPUS MUNDET (al costat de la facultat de Psicologia) de 10h a 12h.

El tema d’aquest primer EduCafè serà: “GÈNERE I EDUCACIÓ, AVUI: COM GESTIONAR-HO?”

T’agrada la idea? APUNTA-T’HI!

Si vols assistir-hi, EMPLENA AQUEST FORMULARI DE REGISTRE: https://goo.gl/forms/jGYiMjtzqQe5FjmC3

T’HI ESPEREM!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s