TRENQUEM EL SILENCI A LES AULES: EDUCACIÓ SEXUAL, GÈNERE I COEDUCACIÓ | Inscripcions tancades

Estem molt contentes d’anunciar que gràcies al gran interès mostrat hem hagut de tancar les inscripcions a l’esdeveniment “Trenquem el silenci a les aules: educació sexual, gènere i coeducació“, el qual tindrà lloc dimarts 20 de febrer al Campus Mundet a partir de les 15:30h. A l’esdeveniment del Facebook podeu trobar més informació.

No obstant això, oferim la possibilitat d’apuntar-se a la llista d’espera tant de la conferència com dels tallers, que podeu trobar fent clic als enllaços corresponents que trobeu a continuació:

FORMULARI llista d’espera CONFERÈNCIA Coeducació
FORMULARI llista d’espera TALLER Violència masclista a l’aula
FORMULARI llista d’espera TALLER Transsexualitat infantil
FORMULARI llista d’espera TALLER Educar la sexualitat

Les persones que ja s’havien inscrit mitjançant el formulari d’inscripció anterior tenen plaça assegurada. Per aquelles que s’inscriuen en llista d’espera, si finalment queda una plaça lliure que puguem oferir, us avisarem com a molt tard el dia abans de l’activitat a través del correu electrònic confirmant-vos-ho.

Així doncs, demanem a les persones ja inscrites que si, per qualsevol raó, no poden assistir a la conferència ens avisin abans de dilluns al matí per correu electrònic a aprenentxeducar@gmail.com indicant que no podran venir. D’aquesta manera tindrem l’oportunitat d’oferir aquesta plaça a una persona de la llista d’espera.

Aprofitem l’ocasió per agrair tot l’interès que esteu mostrant cap a Aprenent x Educar. Veure tantes persones interessades en aquests temes ens anima molt a seguir treballant. Moltes gràcies!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s