ALTERNATIVES A L’ESCOLA TRADICIONAL | Inscripcions tancades

Degut al gran interès mostrat, i per temes d’aforament i seguretat, hem hagut de tancar les inscripcions a l’esdeveniment Alternatives a l’escola tradicional, el qual tindrà lloc dilluns 20 de novembre a l’aula Magna de l’edifici del Teatre (Campus Mundet) de 13h a 15h. A l’esdeveniment del Facebook podeu trobar més informació.

No obstant això, oferim la possibilitat d’apuntar-se a la llista d’espera que podeu trobar fent clic aquí:

Formulari llista d’espera

Les persones que ja s’havien inscrit mitjançant el formulari d’inscripció anterior tenen plaça assegurada. Aquelles que ho facin a través d’aquest enllaç han de restar a l’espera d’un e-mail de confirmació de la plaça.

Així doncs, demanem a les persones ja inscrites que si, per qualsevol raó, no poden assistir a la conferència ens avisin abans de diumenge al matí per correu electrònic a aprenentxeducar@gmail.com indicant que no podran venir. D’aquesta manera es podrà oferir aquesta plaça a una persona de la llista d’espera.

Les persones inscrites en llista d’espera rebran el correu de confirmació de plaça diumenge al vespre.

Aprofitem l’ocasió per agrair tot l’interès que esteu mostrant cap a Aprenent x Educar. Hem rebut missatges molt encoratjadors que ens animen a seguir amb el nostre propòsit. Estem molt sorpreses i contentes de l’abast que està tenint l’esdeveniment. Moltes gràcies!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s