VII Jornades La Cultura matemàtica de les persones

BlobServer

Us convidem a assistir a les VII Jornades La Cultura matemàtica de les persones organitzades per un grup de l’ICE de la UAB i de la Facultat de Psicologia, ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna de la URL.

En aquestes jornades, us proposem pensar en les relacions que es donen entre tres qüestions que considerem claus pel seu paper en l’emergència del sentit global del món de la vida de l’aula i de l’escola: benestar, cultura i llibertat.

I us convidem a compartir reflexions sobre la naturalesa didàctica d’unes vides d’aula que entenem que haurien de generar benestar acollint totes les persones, que haurien d’enriquir la conversa cultural impulsant l’emoció del grup que conviu comprenent i explicant el món i que, finalment, haurien d’obrir el pas a la llibertat que entenem com un bé personal però també col·lectiu.

Més informació i inscripcions al següent enllaç:

http://www.uab.cat/web/formacio/professorat/jornades-cultura-matematica-persones-1345735398029.html

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s